fredag 15 maj 2009

tisdag 12 maj 2009







Šesti po redu BH Muzicki Oskar, kao jedna od najprestiznijih muzickih nagrada, koja se dodjeljuje u BiH ove godine je odrzan u dvorani "Mejdan" u Tuzli! Organizator je ispunio sva obecanja, te su na dodjeli ucestvovala sva najveca imena Folk muzike i domace estradne scene. U dvorani pred preko 8.000 ljudi,posebno odusevljenje publike pored Halida B. izazvala je pojava na sceni nase Dragane Mirković! Publika je skandirala Gagino ime, i napravila seriju ovacija,na cemu se Gaga zahvalila na njoj svojstven nacin - silaskom na parter dvorane medju one najvatrenije, te odpjevala dvije pjesme. Inace Gaga je ove godine dobila nagradu - oskara za "INO MUZICKU LICNOST DECENIJE" Medjutim, pravi slavljenik veceri je bila DMSAT televizija koja se nalazi u Gaginom vlasnistvu jer je ovo vece nagradjena sa cak tri nagrade i to:






1.Oskar za muzicku tv godine u BiH,



2.Oskar za muzicku tv godine u dijaspori i



3.Oskar za muzicku tv godine u regiji.






Kako je krenulo, cini se, da ce DMSAT, vrlo brzo postati tv kuca sa najvecim brojem nagrada, bas kao sto je i nasa Gaga najnagradjivanija estradna umjetnica!!!!!

DRAGANA OBORILA REKORDE U LAMPASIMA


Dragana Mirković, u petak 13. veljače oborila je sve dosadašnje rekorde posjećenosti koncerata u diskoteci "Lampaši" nedaleko od Zagreba. Više od 2.000 fanova došlo je na premijeru njenog novog albuma. Karte po cijeni od 120 kuna planule su u svega sat vremena što ovaj koncert čini posebno zanimljivim.Osim što su sve karte rasprodane, Dragana se je jedva čula od svojih fanova koji su ju nadglasali pjevavši sa njom sve njene stare i nove hitove. Gromoglasan aplauz popularna folkerka dobila je nakon svake otpjevane pjesme.Koncert je završio poslije 3 sata ujutro uz poruku publike "Dragana mi te volimo". Nakon koncerta na cesti su automobili stvorili velike gužve, a na izlaz iz diskoteke, baš kao i na njenom ulazu čekalo se i više od dvadeset minuta. Sve nam to govori da je ovaj koncert bio najspektakularniji i najposjećeniji koncert u povjesti diskoteke "Lampaši". PA ISTINA JE,DRAGANA MI TE VOLIMO!!!! :)

måndag 11 maj 2009

Gaga iz starijih vremena. :) sweeeetttttt









Artist: Dragana Mirković (Драгана Мирковић)
Album: Eksplozija (Експлозија)
Year: 2008
Language: Serbian
Country: Serbia
Quality: 128kbps, 44kHz, stereo
Style: Pop-folk

01. Nauči me
02. Laste
03. Zemljo okreni se
04. Pun je grad života
05. Jedino moje
06. Zapaliću srce
07. Nešto lepo
08. Slavuji
09. Sve bih dala da si tu
10. Eksplozija
11. Ti me rani
12. Ko je ta
Bonus Tracks:
13. Dragana Mirković & Daniel Đokic - Život moj
14. Dragana, Mile, Šemsa, Sinan & Kemal - Jači nego ikad

Serbian cyrillic:

01. Научи ме
02. Ласте
03. Земљо окрени се
04. Пун је град живота
05. Једино моје
06. Запалићу срце
07. Нешто лепо
08. Славуји
09. Све бих дала да си ту
10. Експлозија
11. Ти ме рани
12. Ко је та
Bonus tracks:
13. Драгана Мирковић & Данијел Ђокић - Живот мој
14. Драгана, Миле, Шемса, Синан & Кемал - Јачи него икад

DISKOGRAFIJA

Imam Decka Nemirnog - 1984
Umiljato Oko Moje - 1985
Kad Bi Znao Kako Ceznem - 1986
Ruze Cvetaju Samo U Pesmama - 1987
Kolo Srece - 1988
Simpatija - 1989
Mamina I Tatina - 1990
Poklanjam Ti Svoju Ljubav - 1991
Dobro Jutro, Dobar Dan - 1992
Do Poslednjeg Daha - 1993
Nije Tebi Do Mene - 1994
Placi Zemljo - 1995
Nema Promene - 1996
Kojom Gorom - 1997
U Godini - 1999 Sama - 2000
Trag U Vremenu - 2004
Luce Moje - 2006
Eksplozija - 2008 new!







Dragana Mirković je nedavno u Beču igrom slučaja izbegla nesreću, koja je mogla biti kobna. Dragana se, naime, na molbu prijateljice uputila da proveri radno vreme butika u centru Beča. Parkirala je automobil pored trotoara i ušla u prodavnicu, kad se začuo strašan tresak. Vidjela je šta se desilo i sledila se, Dragana dodaje:- Izašla je i imala šta da vidi. Njen „ferari“, na trotoaru, uz ivicu zgrade, prevrnut na krov. Vozač džipa koji je „ponio“ Draganin automobil ušao je u krivinu velikom brzinom ne poštujući znake i bukvalno naleteo na „ferari“. Dragana je bila u šoku i satima nije mogla da veruje šta se desilo, jer je vrlo lako moglo da se desi da u tom momentu neko bude u automobilu.Vozač džipa je prošao bez povreda i ubrzo je priveden, a Dragana je morala da popije nekoliko tableta za smirenje. Samo nekoliko dana kasnije suprug Toni oborio je s nogu još uvek šokiranu Draganu. Pevačica je na poklon dobila identičan automobil.- Nije mogla da vejruje! Iako je navikla na iznenađenja od Tonija, uvjek se iznova pozitivno šokira.Kako bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo sa Draganom Mirković i zamolili je za komentar:- U strašnoj sam gužvi trenutno, tako da nemam vremena za priču. Tačno je da sam imala nezgodu sa automobilom, ali sada je sve ok.

"DM SAT" televizija, čija je vlasnica Dragana Mirković, prošle sedmice se "uselila" u domove brojnih građana Hrvatske koji vole muziku sa svih prostora bivše JUGOSLAVIJE. Putem kablovske televizije Kerman iz Zagreba, inače drugog po veličini kablovskog koncesionara u Hrvatskoj, Draganina televizija, odnosno program koji emituje, biće dostupan na celom prostoru susjednih drzava. Na saradnju sa "DM SAT"-om, Zvonko Kerman, direktor pomenute kablovske televizije se odlučio, nakon što su programi televizija "BK" i "BalkanMedia" prestali sa emitovanjem, smatrajući da će muzički program koji emituje Draganina televizija naići na pozitivne kritike kod gledatelja u Hrvatskoj. Kako saznajemo, Dragana u narednom periodu planira održati i nekoliko solističkih koncerata u Hrvatskoj, a za njen nastup početkom decembra u Kutini već vlada ogromno intresovanje.

DRAGANA VELIKI PRIJATELJ SA HALIDOM BESLICOM..


Dragana Mirković bila je cjele prošle nedelje u Sarajevu čekajuči bolje vjesti o Halidu Bešliću. Dragana je doputovala sa suprogom Toniem, istoga momenta kada je čula da se Haliu dogodila saobracanjna nesreca. Kada ju je Dino, Halidov sin nazvo i rekao o očevom izlasku iz kome, konačno je mogla da odahne.Dragana za magazin "Kurir" izjasnila je “Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna jer se sve završilo ovako kako jeste, i da posledice nisu bile gore. Halid je prvenstveno veliki čovek i prijatelj, i ja mu od sveg srca želim brz oporavak”...

DRAGANA MIRKOVIC





BLOGG JE NAPRAVLJEN SAMO ZA NASU ZVIJEZDU KOJA SIJA VJECNO ' DRAGANU MIRKOVIC' !!! UZIVAJTE,JA CU LICNO POTRUDITI DA NAPISEM STO VISE INFORMACIJA O DRAGANI...ZA KOJE MOZDA NISTA NIKADA NI ZNALI ( ALI NARAVNO DOBRE,NEMA LOSIH KOD NJE)... POZDRAV!
BY. AJLA